Over ons.

Waarom wij ons inzetten voor actuele HR-thema's.

Young Mindz is een jonge start-up die heeft ingezien dat werkgevers de komende jaren veel nieuwe uitdagingen zullen ervaren binnen diverse HR-thema’s. Met de toenemende vergrijzing, omgekeerde bevolkingsopbouw en later met pensioen gaan in het vooruitzicht is personeelsmanagement nu complexer dan ooit. Het loont dan ook als bedrijf om in te zetten op het ontwikkelen van nieuw beleid de aankomende jaren. Young Mindz is het product van een grondig marktonderzoek naar de behoefte aan diensten op dit vlak. Wij zijn samen met HR-managers om tafel gegaan om te vragen naar hun wensen en behoeften, en hebben onze diensten op basis van deze gesprekken ontwikkeld. Wij bieden instrumenten en advies die de organisatie een startpunt bieden om hun HR-beleid voor te bereiden op de toekomst.

Onze Missie

Onze missie als Young Mindz is organisaties en medewerkers ondersteunen bij het zoeken naar hun ware potentiëel op de werkvloer. Wij bereiken dit door te laten zien waar de kansen liggen en organisaties de juiste kant op te duwen. 

Onze Visie

Onze visie is dat wij organisaties en medewerkers het beste in hun kracht zetten doormiddel van korte gerichte scans. Deze scans bieden inzicht in de huidige situatie en het mogelijke potentieel in de toekomst. Op basis hiervan doen wij gerichte aanbevelingen.

Onze Kennis

Bij het nastreven van onze missie en visie leunen wij zwaar op onze kennis, opgedaan tijdens voorgaande opleidingen, uitgebreid marktonderzoek en de nodige wetenschappelijke studies. Op deze basis zijn onze scan’s gebouwd.

Onze Originaliteit

Bij het leveren van onze diensten is originaliteit een andere belangrijke kernwaarde. Onze frisse kijk op actuele thema’s en het triggeren van medewerkers op nieuwe manieren dragen bij aan de unieke kwaliteit van ons advies.

Wie zijn wij?

Wij zijn Young Mindz! Een jonge start-up gestart in 2019. Wij hebben een passie voor het helpen van mensen bij het bereiken van hun volle potentieel. 

Doormiddel van onze unieke scans bieden wij inzicht in complexe HR-thema’s. Op basis van deze data doen wij deskundige aanbevelingen die uw organisatie helpen klaar te stomen voor de toekomstige uitdagingen.

Maak kennis met ons team

Het team van Young Mindz bestaat uit enthousiaste en zeer gemotiveerde mensen die vanuit passie voor hun vak zorgen dat uw organisatie stappen blijft maken!

Wilt u een van onze teamleden beter leren kennen? Wij gaan graag met u in gesprek!

Rico Boom

Co-oprichter

Bachelor of Human resource management.

Huub Breedveld

Co-oprichter

Bachelor of Human resource management.

Zullen we afspreken?

Contactinformatie

Vul het hiernaast weergegeven formulier in en
dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!