Wat levert een vitale organisatie mij op?

Het loont om te investeren in vitaliteit. Een vitale organisatie is namelijk efficiënter, productiever en kent tevens een lager ziekteverzuim. Daarnaast laat u als organisatie zien dat persoonlijke gezondheid belangrijk is voor zowel de organisatie, als het individu daarbinnen.

Vitaliteit neemt bewezen af met de levensjaren (Tinka van Vuuren). De huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, verhoogde AOW-leeftijd en de omgekeerde bevolkingspiramide van Nederland maken dat dit onderwerp de komende jaren alleen maar aan terrein zal gaan winnen. Young Mindz springt hierop in door organisaties te ondersteunen bij het opzetten van vitaliteit vergrotende trajecten en dagen, hiermee ondersteunen we HR. 

Wij nemen u alles uit handen

We doen dit door middel van advies bij vitaliteitsvraagstukken en het voorzien in vitaliteit vergrotende trajecten en producten. Onze diensten zijn modulair opgebouwd zodat we elke organisatie van een passende oplossing kunnen voorzien. Dit houd tevens in dat u als organisatie nauw betrokken bent bij de inhoud van het traject en de grote ervan. Kortom, we werken samen aan de vitaliteit binnen uw organisatie. 

Maatwerk is ons credo

Wij doen dit alles met aandacht voor maatwerk. Vanwege onze persoonlijke interesse en kennis binnen dit gebied staan we er altijd voor open om ons aanbod naar wens te vergroten en aan te vullen. Zonder extra kosten. Wanneer we overeenstemming kunnen bereiken over het nut van een nieuwe module of een aanvulling op een bestaande module zullen we dit niet schuwen. 

Vrijblijvende afspraak inplannen

Onze örentatiegesprekken zijn vrijblijvend, we gaan graag met u in gesprek over vitaliteit binnen uw organisatie!