ONZE MISSIE EN VISIE

De missie en visie van de oprichters van young Mindz is de leidraad voor wat wij willen bereiken
de onveranderde formule naar een betere vitaliteit

ONZE MISIE

Young Mindz

De missie van Young Mindz is het stimuleren van de vitaliteit bij organisaties. Hierbij focussen wij ons niet alleen op de fysieke vitaliteit maar ook vooral op de mentale vitaliteit. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een combinatie van beide nodig is om een goede balans te vinden op persoonlijk niveau. Medewerkers met een vitale levensstijl enthousiastmeren elkaar om deze gedragskenmerken over te nemen. Daardoor is ieder klein stapje een stap dichterbij een vitale organisatie.   

Don't Miss Out

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque rhoncus nisi sed suscipit cursus. Donec porta metus porta, ullamcorper libero ut, viverra augue. Maecenas consequat, dolor eget pharetra imperdiet, dolor urna luctus urna, id porta tellus leo nec nisla.

Mauris et volutpat sapien, facilisis eleifend felis. Phasellus rutrum purus risus, vel vestibulum sem commodo vitae. Fusce vel arcu quam. Nulla euismod a mi eu elentum. Mauris iaculis nec justo ac fermentum. Quisque quis enim sit amet.

ONZE VISIE

Wij van Young Mindz zijn ervan overtuigd dat de medewerkers het meest profijt hebben van het complete aanbod. Als dit aanbod  verbonden is aan originele en enthousiastmerende activiteiten. Young Mindz stelt drie kernwaardes centraal die bij iedere activiteit terugkomen.    

 

Enthousiasme is een belangrijke kernwaarde van Young Mindz omdat wij ervan overtuigd zijn dat de medewerkers op een enthousiaste manier moeten gaan kijken naar het onderwerp vitaliteit. De activiteiten die worden georganiseerd zijn dan ook voornamelijk vanuit deze kernwaarde geïnitieerd.   

Kennis van de meest recentelijk informatie over de modules die wij aanbieden is essentieel om een kwalitatief goed aanbod te kunnen neerzetten. Om deze reden zijn wij constant bezig met het up-to-date houden van ons dienstenpakket. Omdat het onderwerp onze persoonlijke interesse heeft zijn wij altijd bereid om nieuwe kennis te vergaren. Dit maakt ons aanbod flexibel en zorgt ervoor dat we altijd nieuwe onderwerpen kunnen aandragen.   

Het aanbieden van origineel vitaliteitpakket zorgt ervoor dat wij ons onderscheiden van de concurrenten. Wij hanteren hierbij onze unieke en frisse inzichten.   

WE SEE, WE ADJUST AND WE OVERCOME

Wat kunnen wij voor uw vitaliteit betekenen