Trainingen

Onze vitaliteitsdiensten zijn uniek in het feit dat ze volledig modulair zijn opgesteld. De basis voor ons dienstenaanbod bestaat uit trainingen. In deze trainingen geven we tips en theoretische toelichting op verschillende onderwerpen binnen vitaliteit. De trainingen zijn ontwikkeld met aandacht voor hoge interactiviteit. Naast het aanbod dat onderstaand getoond word zijn we ook in staat om trainingen op verzoek te ontwikkelen voor uw organisatie. 

Voeding

Gezonde voeding is niet alleen belangrijk voor jezelf. De hele wereld heeft profijt van een gezond en gevarieerd voedingspatroon. In deze module reiken we handvaten aan voor het opzetten en volgen van een gezond voedingspatroon.

Bewegen

Beweging ligt in de basis van een vitale levensstijl. Maar bij zowel kantoorbanen als fysiekere beroepen zorgen vastgeroeste bewegingspatronen vaak voor klachten op de langere termijn. Deze klachten zijn met kennis vooraf deels te voorkomen.

slaap

We realiseren het ons soms te weinig maar we slapen een groot deel van ons leven ongeveer 1/3e om precies te zijn. Problemen met slaap leiden in de praktijk dan ook vaak tot uitval. In deze cursus proberen we op basis van je bio-ritme een handvat toe te rijken om je slaap kwalitatief te verbeteren.

roken

Bij een gemiddelde stoptober valt ongeveer 95%(!) van de deelnemers terug in de oude gewoonte. Tijdens deze cursus rijken we daarom zo veel mogelijk tips en tricks aan om de sigaret af te zweren. Het doel is hierbij om stoppen laagdrempelig te maken.

Mindset

Hoe sta je in het leven. Hoe ga je om met voor en tegenspoed? Wat motiveert en drijft jou? Binnen deze cursus richten we ons vooral op: hoe bewaak je een gezonde mindset en hoe weer je slechte gedachten, stress of andere slechte invloeden op jouw mentale gesteldheid.

teamwork

Teamwork ligt aan de basis van een goed functionerende organisatie. Een hoge mate van teamwork verlaagd tevens de workload voor alle medewerkers binnen een team. In deze cursus gaan we verder in op teamwork, Alle facetten komen aan bod.

energiebalans

De energiebalans is een breed begrip, dit komt voornamelijk doordat het ook een heel persoonlijk begrip is. Balans creëren in je dagelijkse energiestroom doet iedereen op zijn of haar eigen manier. In deze cursus gaan we dieper in op dit begrip.

inspiratie

Intrinsieke inspiratie, het zorgt ervoor dat je een doel hebt, een streven. Het geeft je energie om net die extra stap te maken. Maar hoe kun je inspiratie voor jezelf faciliteren? Daar gaan we verder op in bij deze cursus.

Generatiegevoel

U hebt er vast wel is over gelezen. Grote generalisaties die per generaties gemaakt worden. In hoeverre zijn ze waar? En in welke mate moet je rekening houden met iemands generatie. Wat kun je verwachten als je een X en een Z bij elkaar zet? In deze cursus gaan we verder in op generaties.

Vrijblijvende afspraak inplannen

Onze örentatiegesprekken zijn vrijblijvend, we gaan graag met u in gesprek over vitaliteit binnen uw organisatie!